Route rijden in een 9 persoons Volkswagen T2

Vanaf:  199,00 incl. btw

Prijzen zijn op basis van 2 volwassenen.

  • Extra volwassenen: EUR 25,- per persoon
  • Extra kind EUR 15,- per kind t/m 12 jaar
  • Maximaal 8 volwassenen en 1 kind
Categorie:

Beschrijving

Coco Olive is onze nieuwste Volkswagen T2 uit 1978. Een echt schitterend tourbusje, waar je samen met vrienden, familie of collega’s een onvergetelijke dag mee gaat beleven. In totaal heeft Coco Olive plaats voor 9 personen. bekijk hieronder de beschikbaarheid

Maak een 5 uur durende tour door ons mooie Brabantse land. Je krijgt een route mee en een mand vol gezelligheid en lekkers voor 2 stops onderweg. Je stapt de bus in met een muziekje en je rijdt langs de aspergeboerderijen, de duinen, vestingsteden, natuurgebieden en alle moois wat er in de omgeving te zien is. Tijdens de stop zet je de strandstoeltjes voor de bus, klap je het tafeltje open en genieten maar! Onderweg kan je genieten van een potje ouderwets zakgooien, Twister spelen of onze ouderwetse Brabantse kletspotten.

We hebben een ochtend- en een middagroute voor je samengesteld. Bij de ochtendroute kun je broodjes meenemen voor onderweg, maar ook een lunchen in een van de plaatsjes waar je onderweg langskomt. Suggesties staan in de route maar dit kan je natuurlijk ook naar wens zelf invullen. Kies je voor een avondroute op een zomerse dag? Ook dan hebben we rekening gehouden met de route zodat u op een leuke plek kunt stoppen voor een fijn diner. Wil je na boeking weten hoe de route uitgestippeld is, dan is deze uiteraard bij ons op te vragen.

Inbegrepen:

  • Vrije kilometers: De route (maar maximaal 90 km)
  • Mand met Brabantse gezelligheid en spelletjes
  • Aftanken (inbegrepen max 90 km)
  • Schoonmaak binnen- en buitenkant bus